Anadyr Consult

DominiqueAndyBouwen aan uw financiële toekomst is als bouwen aan een huis. Bij het bouwen van een huis, werkt u het liefst met gespecialiseerde en vooral bekwame vakmannen. Maar heeft u altijd de garantie op het gewenste resultaat? Neen, zonder een bekwaam architect wordt er geen overzicht op het geheel behouden. Dit is net zo met de opbouw van uw financiële situatie wanneer het gaat over de selectie en uiteindelijke implementatie van de juiste financiële oplossingen. Ook hiervoor werkt u best samen met de juiste raadgevers maar behouden zij een overzicht?

Wij stellen helaas maar al te vaak het tegenovergestelde vast. Niettegenstaande de regelgeving wordt er vandaag nog te weinig geadviseerd vanuit een duidelijk zicht op de situatie van de cliënt. Het gevolg hiervan is dat er financiële oplossingen worden geïmplementeerd die niet passen binnen uw situatie en risicoprofiel.

Anadyr Consult gaat proactief op zoek via referenties, professionele raadgevers e.a. diverse kanalen, naar gezinnen, zelfstandige ondernemers die een duidelijk zicht wensen op hun financiële mogelijkheden en die vooral wensen te weten welke noodzakelijke financiële oplossingen dienen geïmplementeerd worden. Immers om een goed advies te kunnen geven inzake financiële mogelijkheden is een gedetailleerde inventaris van de reeds aanwezige financiële producten, een uitgetekend risicoprofiel en een grondig zicht op uw persoonlijke situatie een absolute must.

Samen met hun team gespecialiseerde medewerkers staan Andy Schuurmans, Dominique Jacquet, en Heidi Schoofs u bij om dit overzicht up- to- date te houden, door middel van regelmatige check ups, elk puttend uit een decennium aan ervaring binnen de sector. Op die manier heeft u financiële gemoedsrust en kan u uw schaarse vrije tijd volledig kan spenderen aan uw gezin.