Management

Heidi Schoofs
Zaakvoerster Anadyr Life BVBA

Heidi Schoofs zette haar eerste stappen in de financiële sector bij een zeer succesvolle Vlaamse verzekeringsbemiddelaar. Zij specialiseerde zich gedurende de jaren verder in het afdekken van risico’s voor bedrijfsleiders en is vandaag een autoriteit in de sector op het vlak van schadeverzekeringen. Binnen Anadyr heeft zij naast haar verantwoordelijkheden binnen de afdeling risico’s, de operationele leiding over het bedrijf alsook de eindverantwoordelijkheid over de medewerkers.

Heidi Schoofs is samenwonend met een rasechte ondernemer actief in de bouwsector  en kan op die manier dagelijks aan den lijve ondervinden welke uitdagingen ondernemers ervaren.

 

Andy Schuurmans
Zaakvoerder Anadyr Consult BVBA

Andy Schuurmans is een autoriteit in de sector op het vlak van cliëntenwerving. U op de juiste manier cliënt maken binnen ons bedrijf bepaalt immers het succes van de verdere samenwerking voor alle betrokken partijen binnen onze financiële dienstverlening. Andy Schuurmans was jaren actief bij enkele van de meeste gereputeerde bedrijven in financiële dienstverlening en heeft zich binnen Anadyr verder gespecialiseerd in het opbouwen van vertrouwensrelaties en de uitbouw van een kwalitatief en tevreden cliënteel.

Andy Schuurmans is in zijn privéleven gelukkig gehuwd met een bekende Hasseltse architecte, heeft 5 kinderen en zijn hobby’s zijn squash en duiken.

 

Dominique Jacquet
Zaakvoerder Anadyr Life BVBA

Dominique Jacquet staat mee aan de wieg van Anadyr Life, de verzekeringsbemiddelaar binnen de groep. Dominique Jacquet startte zijn loopbaan op de internationale markt bij één van Europa’s belangrijkste verzekeringsmaatschappijen en specialiseerde zich verder in het begeleiden van cliënten bij het selecteren en op maat implementeren van financiële oplossingen.

Naast een druk professioneel leven maakt Dominique Jacquet ook tijd voor zijn gezin. Zijn echtgenote neemt binnen Anadyr de rol op van administratief medewerkster.