Referenties

Het resultaat is een overzichtelijke portefeuille en twee dokters die wat betreft hun verzekeringen en pensioenplanning op hun twee oren kunnen slapen.
Dokter Dieriks Björn.
Dokter Leirs Lisbeth.
uit Tongeren

Als artsen zijn we leken in de financiële, economische en verzekeringswereld. Toen we enkele jaren geleden de overstap van bedienden- naar zelfstandigenstatuut maakten hadden we dus nood aan goede begeleiding.

Via onze boekhouder kwamen we in contact met Anadyr. Andy stelde ons voor aan Dominique en Heidi. Na onderzoek van onze paperassenwinkel bleken er een aantal aanpassingen nuttig en nodig. Deze werden door Anadyr efficiënt aangepakt.

Elke stap wordt duidelijk uitgelegd en overlegd. Het persoonlijk contact schept vertrouwen en maakt dat je met je vragen altijd terecht kunt. Het resultaat is een overzichtelijke portefeuille en twee dokters die wat betreft hun verzekeringen en pensioenplanning op hun twee oren kunnen slapen.

In naam van onze firma en onszelf proficiat aan jullie allen!
Hugo Vanbilsen.
www.tuinhout-vanbilsen.be

Bij deze willen we jullie laten weten dat het een fijne ervaring was om het team van anadyr te leren kennen. Iedereen heeft daar zijn specialiteit, dit wil zeggen dat ieder zijn/haar domein heeft en ook kent. Dus de juiste man/vrouw op de juiste plaats. Ze hebben kennis en ervaring en dit hebben we zelf ondervonden. We waren voordien elders verzekerd, maar blijkbaar de ene verzekering dubbel en de andere niet voldoende verzekerd. Dankzij jullie is dit nu allemaal inorde. We zitten ook jaarlijks samen om na te kijken of alles nog up-to-date is.

Bij deze wil ik zeggen, doe zo verder !! Zo zullen jullie nog vele mensen op de goede weg helpen.
In naam van onze firma en onszelf proficiat aan jullie allen!

 

Het mooie aan de firma is dat zij je op elk financieel gebied kunnen bijstaan en dat je zelf niet meer moet gaan zoeken naar de juiste contactpersonen of informatie.
Christophe Hoedemakers.
www.hoedemakers.be

Eind 2013 werd ik gecontacteerd door Anadyr op aanraden van een kennis van mij om hun eens te komen voorstellen. Ik heb hun de kans gegeven om hun werkwijze te komen voorstellen. Aangezien ik als jonge ondernemer constant met financiële vragen zat, leek het mij een opportuniteit om ook effectief naar hun presentatie te luisteren. Ik heb na het gesprek met Andy van Anadyr nog even met de desbetreffende kennis over zijn ervaring met hun gesproken en deze was uiterst positief. Deze reactie samen met de uitgebreide voorstelling van hun werkwijze, hebben mij ertoe aangezet om met hun in zee te gaan. Uiteraard bleef het een beetje een gok voor mij, maar ik ben van het principe dat als je ergens voor kiest je er ook voor moet gaan.

Wat voor mij in eerste instantie belangrijk was, was de correcte regeling van mijn aankomend huwelijk aangezien de zaak, het huis, de lening,… nog volledig op mijn naam stond. Dit wilde mijn vrouw en ik al zeer lang regelen en dat heeft anadyr volledig voor ons gedaan. Tot aan de notaris toe. Wij hebben hier niets voor moeten doen, enkel opdagen en het contract dat vooraf was klaargemaakt eens doornemen.

Het tweede wat voor mij belangrijk was, was het nakijken van alle verzekeringen en andere kosten in mijn firma. Aan de hand van hun ervaringen, wist ik vrij snel of deze goed zaten of niet. Deze zijn dan ook op korte termijn bijgestuurd of aangepast. Deze aanpassingen alleen al, hebben de auditkost op 1 jaar terugbetaald.
Daarnaast hebben zij ook de aanzet gegeven voor mijn pensioen. Alhoewel dit nog zeer veraf is voor mij, was ik hier al beperkt mee bezig, maar door het advies van Dominique ben ik hier verder in gegaan zodat alles geregeld is voor de toekomst. Bij deze veranderingen hield Dominique telkens rekening met wat onze wens was en wat uiteraard financieel mogelijk is. Het einddoel blijft voor ons het verwerven van extra onroerend goed en ook hier staat Dominique ons volledig bij.

Dus als je mij vraagt of ik iemand de firma Anadyr en al zijn werknemers aanraad, dan is mijn antwoord ja. Als ik alles zelf zou gedaan hebben wat zij op korte termijn hebben veranderd, dan zou mij dit veel meer tijd en veel meer geld hebben gekost. Dus het is een kleine investering, voor een zeer groot en rendabel eindresultaat. Het mooie aan de firma is dat zij je op elk financieel gebied kunnen bijstaan en dat je zelf niet meer moet gaan zoeken naar de juiste contactpersonen of informatie.