Dominique Jacquet

Founder Anadyr Group BV - Zaakvoerder - CFO

Anadyr Life - Anadyr Estate Management - CEDER Real Estate SL

Dominique stond mee aan de wieg van Anadyr, dit na een reeds aanzienlijke loopbaan en internationale ervaring bij de grotere spelers in financiële dienstverlening. Vanuit deze ervaring specialiseerde hij zich verder in de begeleiding van onze cliënten bij de toepassing van de meest gepaste financiële oplossingen. Naast Anadyr en Ceder houdt Dominque zich graag bezig met zijn familie en paarden.

Tom Verbist

CCO - Manager Consultancy - Expert Real Estate

Anadyr Estate Management BV - CEDER Real Estate SL

Tom heeft al meer dan 15 jaar ervaring binnen de vastgoedsector, waarvan 8 jaar binnen de ontwikkeling van vooraanstaande stedelijke vastgoedprojecten. Ervaring troef, daarbuiten beschikt Tom over een Master of Business Administration. Tom begeleidt u graag bij het uitbouwen en optimaliseren van uw vastgoedportefeuille met het oog op rentabiliteit, veiligheid en fiscaliteit. Naast ervaren expert vastgoed houdt Tom zich graag bezig met zijn springpaarden. Samen met zijn kinderen verzorgt en traint hij de paarden, zodat ze samen tijdens het weekend kunnen schitteren op het parcours.  

If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough.
— Albert Einstein

Jelle Vandenreyt

Senior Financial Advisor

Anadyr Life BV

Reeds meer dan tien jaar helpt Jelle ondernemers met de opbouw, bescherming en in latere fase ook overdracht van hun patrimonium. Zelf opgegroeid in een zelfstandige familie begrijpt hij de noodzaak van een onafhankelijke begeleiding en regelmatige opvolging van uw dossier.

Jérôme Munier

Onafhankelijk klantenaanbrenger

Anadyr Estate Management BV - Anadyr Life BV - CEDER Real Estate SL

Jérôme behaalde zijn diploma in Economische Wetenschappen aan de VUB in Brussel. Hij woont in Brussel en is perfect tweetalig, hij zal daarom ook onze klanten en leads uit die regio opvolgen. Jérôme was reeds actief als account manager bij een verzekeringsmaatschappij in Luxemburg en heeft al meer dan 10 jaar ervaring in financiële planning.

If you don’t like the road you’re walking, start paving another one.

Eline Goris

Junior Account Officer

Anadyr Estate Management BV - Ceder Real Estate SL

Eline is een sterke vrouw die weet van aanpakken. Zij spreekt vloeiend meerdere talen en ondersteunt binnen de vastgoedafdeling onder supervisie van de zaakvoerder mee de backoffice. Naast sporten brengt Eline haar vrije tijd graag door met familie en vrienden. 

Don’t call it a dream, call it a plan.

Lien Vlaeminck

Junior Account Officer

Anadyr Estate Management BV

Reeds twee jaar is Lien actief binnen Anadyr als Junior Account Officer. Binnen de afdeling Anadyr Estate Manegement voert zij het administratief en financieel beheer uit. Ook slaat zij de handen uit de mouwen voor het rentmeesterschap. Lien haar grootste troef? Probleem-oplossend denken, nauwkeurigheid en dienstvaardig communiceren maakt van Lien een echte kanjer. Na haar uren brengt Lien graag tijd door in de keuken, maar ze geniet ook van een stevig potje padel.

Keep calm and let the office manager handle it.

Jarno Roppe

Key Account Manager

Anadyr Estate Management BV - Ceder Real Estate SL

Mijn taak binnen Ceder als Key Account Manager is het bewust opbouwen, ontwikkelen en actief beheren van lange termijn relaties met onze klanten die van strategisch belang zijn. Klantentevredenheid is hierin primordiaal. Hiernaast regel ik ook de verhuring van het vastgoed.

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn echtgenote en honden in de natuur om de dag af te sluiten met een glas goede wijn en lekker eten. Daarnaast heb ik een gezonde interesse in cultuur en lees ik graag.

Es ist nicht genug, zu wissen, man muß auch anwenden; es ist nicht genug, zu wollen, man muß auch tun.
(Het volstaat niet iets te weten, men moet het ook toepassen; het is niet voldoende te willen, men moet ook doen.)
— Johann Wolfgang von Goethe – Wilhelm Meisters Wanderjahre (1821)

Geert Mangelschots

Relatiebeheerder

Anadyr Life BV - Anadyr Estate Management BV - CEDER Real Estate S.L.

Geert waakt samen met u over uw fiscale optimalisatie en investeringen. Dit doet hij door samen met u de beste investering uit te zoeken. De beste service om uw vennootschap te optimaliseren alsook uw privé vermogen naar de toekomst veilig te stellen en vergroten is voor hem zéér belangrijk. Naast zijn werkuren kruipt hij graag de koersfiets op voor een stevige tour.

Heeft u vragen of wenst u een vrijblijvend consult?

Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken bij ons op kantoor of op uw locatie.

Contacteer ons