Anadyr_menu_bubble Anadyr_icon Klantenzone

Samen op dezelfde golflengte

Achter Anadyr staan professionals die uitblinken binnen hun vakgebied en die gedreven zijn in het zoeken naar oplossingen voor uw financiële situatie.

Andy Schuurmans

Co-Founder Anadyr

Andy is ‘de’ expert in cliëntenwerving binnen Anadyr. Andy was voor hij Anadyr oprichtte jarenlang actief bij de meeste gereputeerde bedrijven in financiële dienstverlening en legt zich, vanuit die opgedane knowhow, verder toe op het aantrekken van een kwalitatief en tevreden cliënteel.

"A goal without a plan is just a wish."

Dominique Jacquet

Co-Founder Anadyr

Dominique stond mee aan de wieg van Anadyr, dit na een reeds aanzienlijke loopbaan en internationale ervaring bij de grotere spelers in financiële dienstverlening. Vanuit deze ervaring specialiseerde hij zich verder in de begeleiding van onze cliënten bij de toepassing van de meest gepaste financiële oplossingen.

Bert Berx

Director Anadyr Consult

Bert maakte na een succesvolle carrière binnen de financiële sector de overstap naar Anadyr. Samen met Andy zorgt hij binnen Anadyr voor het aantrekken van nieuw cliënteel en het uitbouwen van ons professioneel netwerk.

Leen Peters

Expert Life & Pensions

Bachelor Rechtspraktijk

Leen begeleidt onze cliënten bij hun pensioenplanning en dit vanuit een grondige analyse en een persoonlijk actieplan. Daarnaast kunnen onze cliënten beroep doen op haar uitmuntend advies inzake huwelijks- en samenlevingscontracten.

Roza Ossowska

Office Manager Real Estate

Master in de Rechten

Roza is de verantwoordelijke voor de administratieve en juridische organisatie van onze afdeling vastgoed. Zij is drietalig: Nederlands, Engels en Pools. Ze staat in voor een perfecte after-sales dienstverlening naar onze cliënten.

Olga Shramko

Financial Manager

Bachelor in bedrijfsmanagement

Olga heeft binnen Anadyr de eindverantwoordelijkheid inzake het financieel beheer. Zij spreekt vloeiend Nederlands, Engels, Russisch en Oekraïens en draagt zorg voor een correcte facturatie naar onze cliënten.

Jody Baeten

Expert Real Estate

Master in het bedrijfsmanagement
Bachelor in marketing
Postgraduaat in de Vastgoedkunde (KU Leuven)

Jody adviseert onze cliënten bij de selectie en aankoop van kwalitatief beleggingsvastgoed in België en in Spanje.